Veiligheid vergroten & efficiency verbeteren

Branche-specifieke oplossingen op maat

In elke branche is behoefte aan producten en diensten die de veiligheid vergroten en efficiency verhogen. Onze klantenkring telt dan ook organisaties uit verschillende sectoren; van dienstverlening en overheden tot productiebedrijven en zorginstellingen. Kleine organisaties met enkele tientallen medewerkers of grote multinationals met vele duizenden werknemers.
Wij werken door de hele Benelux. Meer dan 1.000 verschillende organisaties hebben hun communicatie en/of veiligheid verbeterd via onze oplossingen. Benieuwd naar hun ervaringen? Wij brengen u graag in contact met opdrachtgevers uit uw eigen branche.

Easy NEN systeem voor IJsstadion Thialf te Heerenveen

Het meest bekende schaatsstadion van Nederland met de snelste laagland-ijsbaan ter wereld. Naast schaatswedstrijden worden hier ook diverse evenementen georganiseerd met ruimte voor zo’n 15.000 bezoekers.
Aan de brandmeldinstallatie koppelde Innocom een Easy NEN systeem met slechts twee UHF paging zenders. Deze compacte installatie, die ruimschoots voldoet aan de NEN2575-4, levert voldoende dekking om in elke uithoek de juiste mensen direct automatisch op te roepen als daar reden voor is.

Persoonsbeveiliging voor ASML te Veldhoven

Het Nederlandse hightechbedrijf ASML is wereldmarktleider in machines voor de halfgeleiderindustrie. Opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk chip-producenten over de hele wereld.
Op het hoofdkantoor in Veldhoven vindt naast onderzoek en ontwikkeling ook assemblage plaats. Dit gebeurt in hoogwaardige cleanrooms. Innocom leverde de apparatuur voor optimale beveiliging van de medewerkers. Onder andere voor man down en locatie-informatie. 

Communicatiesystemen voor persoonlijke veiligheid

Medewerkers in de zorg krijgen steeds vaker met agressie te maken. Dat geldt niet alleen voor de BZOP (Bijzondere Opnemingen Psychiatrische Ziekenhuizen), maar voor vrijwel elke zorginstelling.
Innocom ontwerpt en levert communicatieoplossingen waarmee medewerkers onder alle omstandigheden direct alarm kunnen slaan of om assistentie kunnen vragen. Onze systemen worden precies afgestemd op de specifieke omstandigheden waarin ze worden gebruikt. Plaatsbepaling is een belangrijk aandachtspunt. Zo hebben ook organisaties met verschillende gebouwen, verspreid over een groot terrein, de zekerheid van een betrouwbaar alarmsysteem.

Innocom, bureau voor bedrijfscommunicatie

Wij ontwerpen en leveren technische oplossingen voor communicatie, ontruiming en persoonsbeveiliging.

ISO logo 9001
Contact

Biesven 2
5595 DD  Leende
Nederland

040-2062933
info@innocom.nl
www.innocom.nl