het pand van Innocom
30 jaar slimme communicatie...

Vanuit passie voor communicatietechnieken

Op elke vraag een passend antwoord

Het realiseren van optimale, functionele en gebruiksvriendelijke communicatiesystemen, dát is wat ons beweegt, en waarin wij ons blijven ontwikkelen. We zijn u graag van dienst met onze brede kennis en duidelijke, nuchtere adviezen. Natuurlijk staan wij ook garant voor een zorgvuldige levering, deskundige implementatie en uitstekende service & onderhoud.

Onze expertise
Innocom zorgt voor betrouwbare oplossingen en adviezen op maat voor iedere situatie. Onze medewerkers weten alles van:
· paging-apparatuur;
· personenbeveiliging;
· dwaaldetectie;
· zorgcommunicatie;
· technische oplossingen voor oa de geestelijke gezondheidszorg
Maar meer nog dan over apparatuur vertellen, kunnen we al die kennis aanwenden om tot de beste invulling van uw wensen te komen.

Niet alledaags
Kennis van de techniek is cruciaal, maar nog belangrijker vinden wij het om goed te luisteren naar uw vraag. Ook met minder voor de hand liggende communicatie-vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Samen komen wij tot de beste invulling van uw wensen.

Duurzaam ondernemen
Wij werken voortdurend aan verbeteringen op het gebied van kosten, milieu, kwaliteit en techniek. Waar mogelijk en verantwoord geven wij gebruikte producten of onderdelen een nieuwe bestemming. In veel gevallen kunnen wij u dan ook een alternatief bieden voor een nieuw apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat ook de gebruikte apparaten aan alle geldende kwaliteitseisen voldoen.

CSI service

Onze dochteronderneming CSI service is gespecialiseerd in personenalarmering en aanvullende diensten die het mogelijk maken om veilig en zelfstandig thuis te blijven wonen.

Innocom, bureau voor bedrijfscommunicatie

Wij ontwerpen en leveren technische oplossingen voor communicatie, ontruiming en persoonsbeveiliging.

ISO logo 9001
Contact

Biesven 2
5595 DD  Leende
Nederland

040-2062933
info@innocom.nl
www.innocom.nl